Huisgemaakte sauzen, friet ei, nasibal, zuurvlees, zwarte kip

Cafetaria 't Gashoès is al jarenlang een begrip in Venlo en omstreken. Gelegen aan de Hogeweg 90, net buiten het centrum op een drukke doorgaande weg, vormt deze plek een aangename uitvalsbasis um ff wat te aete.

 

Nieuwe start

 

​In 2017 is de cafetaria een ware metamorfose ondergaan. Het pand is compleet vernieuwd en voorzien van moderne inrichting. Sinds juli 2018 is de cafetaria van eigenaar gewisseld.

Peter van Lier bekend van Cafetaria De Prins aan de Stalbergweg in Venlo heeft dit mooie bedrijf uit handen gegeven aan zoon Mike van Lier. Hun zullen hier dan ook vaak samen gezien  worden.

 

Lokale en regionale producten

 

​Wij van Cafetaria 't Gashoès en Cafetaria De Prins houden van lekker aete. Daarom werken wij graag samen met mensen die we waarderen om hun kennis van lekker eten. Vaklui met kennis van zaken die we ook regelmatig ontmoeten om het over de producten te hebben. Vakslagers, culinaire ondernemers, horeca-liefhebbers en enthousiastelingen. Ook hebben we de beroemde Valuaskroket in ons assortiment, een kroket die de smaak van de streek perfect uitdraagt.

 

Vers, vers, vers

Wij zijn dagelijks bezig de kaart zo vers mogelijk te bereiden. Een vers product heeft de lekkerste smaak en is zo puur als natuur. Dat proef je écht. Wij bereiden veel van ons aanbod helemaal zelf en we zoeken daarbij steeds naar de beste, verse ingrediënten. Ook hier delen we kennis met lokale aanbieders.

 

De glimlach van ons personeel

Lekker aete  is belangrijk. Maar de juiste bediening in een horecazaak komt zeker op een goede tweede plaats. Daarom serveren wij onze kaart met een glimlach. Ons personeel geeft je als bezoeker het gevoel dat je graag nog eens komt. Daar gaan we voor! Tot snel!